Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτινές συμβουλές

 


Αγαπητοί αναγνώστες (αναφερόμαστε στους άρρενες αναγνώστες, οι οποίοι αποτελούν την πλειοψηφία όσων κατά τύχη πέφτουν στον ιστοχώρο μας ψάχνοντας για... βυζιά, πίπες, σεξ κτλ, βλέπε παλιότερες αναρτήσεις για να καταλάβεις τι εννοώ!), επανερχόμαστε με μια ακόμα χρήσιμη βοήθεια σε όσους από εσάς έχουνε έγκυρες πλεροφορίες ότι ένα ενδιαφέρον πρόσωπο διαμένει εντός της ακτίνας δράσης σας (για κάποιους αυτή περιλαμβάνει όλο το ηλιακό μας σύστημα!).

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν ένα υπόδειγμα για το τι να της πείτε στο πρώτο σας τηλεφώνημα, που μπορείτε αυτό το υπόδειγμα να το χρησιμοποιείτε άφοβα, αφού πρώτα βάλετε τον οβολό σας (ψάξε καλύτερα στην τσέπη, μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις!) στον τραπεζικό μας λογαριασμό! Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη, εμπιστευθείτε μας, αν και εκατομμύρια κόσμου που μας γνωρίζει θα έλεγαν να μην ούτε κατά διάνοια μας εμπιστευθείτε...

Καλησπέρα (όνομα προσώπου),
Πήρα το τηλέφωνό σου από ένα φιλαράκι. Δεν ξέρω αν σου έχει μιλήσει για μένα, είμαι ο (πες το όνομα σου!), ακέραιος χαρακτήρας, φιλότεχνος, φιλόζωος, κορμί θανατηφόρο, μάτια γαλαζοπράσινα, τρίγωνες πλάτες, θεληματικό πιγούνι, ατσάλινο στήθος, σαν τα κρύα τα νερά...

Τι λες να γνωριστούμε, να βρεθούμε για καμιά μπιρίτσα και ότι άλλο προκύψει...??? (μην κλείνεις το μάτι ζώον, δε σε βλέπει!!!)

2 σχόλια:

  1. Να το δοκιμάσω με γράμμα για να είμαι πιο ρομαντικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά δουλεύει η ίδια μέθοδος και με γράμμα, αρκεί να βάλεις μέσα στο φάκελο και καμιά φωτογραφία από άνδρα φωτομοντέλο/σταρ της τηλεόρασης(εγώ βάζω συνήθως φωτογραφίες του Τομ Κρούζ, που είναι και κοντούλης!), και να ισχυριστείς ότι είναι μια πρόχειρη φωτογραφία σου, για να πάρει μια ιδέα του πως είσαι στην καθημερινότητα σου! Βέβαια η πρώτη γνωριμία είναι καλό να γίνει σε σκοτεινό μέρος, πίσσα σκοτάδι θα έλεγα, για να μην εντοπίσει τις μικροδιαφορές από τη φωτογραφία! Μετά τις πρώτες περιπτύξεις μπορείς διστακτικά μετά να της αποκαλύψεις ότι δεν είσαι τελικά ο Τομ Κρούζ!

      Διαγραφή