Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ονειροκρίτης



Άλλη μια προσφορά στο ανήσυχο αναγνωστικό μας κοινό! Η συντακτική μας ομάδα έχει προσλάβει πτυχιούχο Ονειροκρίτη, με Διδακτορικό στην ονειροπόληση από το Πανεπιστήμιο του ΚλάινεΜάινε, για να λύσει όλες τις απορίες σας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά πως αρχίζει αλφαβητικά η λίστα με τις ερμηνείες που έχει σε κάθε τι που βλέπετε στον ύπνο σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που θέλετε να ερμηνεύσετε κάποιο όνειρο σας, παραμένουμε πάντα στην υπηρεσία του κοινού μας, ένας για όλους και όλοι για ένα, εμείς και ο Ντ' Αρτανιάν!

Α, α
Άβαλτος-αφόρετος:
Αν δεις στον ύπνο σου ρούχα ή παπούτσια αυτό σημαίνει ότι σε περιμένει αχαλίνωτο σεξ, το οποίο όμως θα αργήσει. Αντιθέτως, αν τα φορέσεις τότε σε περιμένει πολύ σύντομα σεξ(θα σου τον φορέσουν, δεν βγήκε τυχαία αυτή η έκφραση από τη λαϊκή σοφία), μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Αν όμως σας τα δωρίσει κάποιος τότε αυτός θα ευεργετηθεί από εκτεταμένη σεξουαλική επαφή, αλλά ίσως να μην είναι μαζί σας!
Αβάπτιστος:
Το όνειρο αυτό γενικά δεν είναι καλό και ειδικά αν δεις οτι είσαι εσύ αβάπτιστος θα έχεις σύντομα πολύ επίπονο σεξ (οπότε να περπατάς...τοίχο-τοίχο, που λέει πάλι ο σοφός λαός!).
Αβαρία
Η αβαρία συμβαίνει όταν βρισκόμαστε σε πλοίο και λόγω θαλασσοταραχής ρίχνουμε διάφορα πράγματα στη θάλασσα, όπως ο ενοχλητικός κύριος παραδίπλα. Αυτό σημαίνει ότι θα ρίξετε το βραδάκι τα ρούχα σας και θα πέσετε στα γόνατα για να ασκήσετε το ευγενές άθλημα του στοματικού!
Και η λίστα συνεχίζετε... είμαστε πάντα ταγμένοι στη μεταλαμπάδευση της γνώσης!
Άβατο:
Όταν δεις κάποια μέρος αδιαπέραστο, τότε εμπόδια θα παρουσιαστούν στην ερωτική πράξη, πχ θα σπάσετε το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας και θα ολοκληρώσετε πριν καν την εισχώρηση στον Παγασητικό κόλπο!


2 σχόλια:

  1. Αδημονούμε για τη συνέχεια της αλφαβήτου! Ακόμα στο Α, α; Κι αν βλέπεις στον ύπνο σου Ανισότητες (του Πτολεμαίου και άλλων) πώς ερμηνεύεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανισότητα: Αν δείτε ανισότητα στον ύπνο σας τότε θα κάνετε αλλη μια δύσκολη στάση, στις επόμενες 48 ώρες. Συγκεκριμένα, η γυναίκα στηρίζεται στα χέρια της, ανασηκώνει τη λεκάνη και ο άντρας που στέκεται στα γόνατα του, την πιάνει από πίσω(πιάσε πιο γερά, μην τεμπελιάζεις!). Θα την κάνετε στο πάτωμα πάνω σε χαλί και στο κρεβάτι και πάνω στον ψυγειοκαταψύκτη και πάνω στο κομοδίνο και θα κλείσετε στο γραφείο, λύνοντας παράλληλα με το δεξί σας χέρι μια ανισότητα!

      Διαγραφή