Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Όπως καταλαβαίνετε, σε αυτό το blog δημοσιεύονται άσχετες μεταξύ τους αναρτήσεις, ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε κάποιον άσχετο που δε γνωρίζει βέβαια για τη θεωρία της αλληλοσυσχέτισης των πάντων...θεωρία που ακλουθεί πιστά κατά τις έρευνες του ο Ντερκ Τζέντλυ. Ο Ντερκ Τζέντλυ είναι ένας ντεντέκτιβ -ένα είδος ντετέκτιβ, τέλος πάντων. Υπάρχει μια μακρόχρονη, τιμημένη παράδοση μεγάλων ντετέκτιβ, και ο Ντερκ Τζέντλυ δεν ανήκει σ αυτήν! 

Ο Σέρλοκ Χολμς παρατήρησε κάποτε πως εάν αποκλείσεις το αδύνατο, αυτό που μένει, όσο απίθανο κι αν είναι, πρέπει να είναι αληθινό. Του Ντερκ Τζέντλυ όμως, δεν του αρέσει να αποκλείει το αδύνατον. Τον ενδιαφέρει περισσότερο η κβαντομηχανική, τα ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα και οι πίτσες παρά να παίζει με σκόνες ψάχνοντας γι αποτυπώματα, κι έτσι οι έρευνές του έχουν πολλές φορές απρόσμενα αποτελέσματα. 

Έτσι λοιπόν και η δική μου έρευνα για το νόημα της ζωής, του σύμπαντος και των πάντων συνεχίζεται και το επιτελείο μου εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς… θα βρούμε τελικά τη σωστή ερώτηση που έχει για απάντηση τον αριθμό 42? Ο χρόνος θα δείξει, αν και ο χρόνος κάποιοι λένε ότι είναι μια παραίσθηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου