Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Επείγων!!!


Αγαπητές αναγνώστριες και αναγνώστες, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για το Σοφό Προφήτη (αυτός που ξέρει τα πάντα και ακόμα παραπάνω...) να ξανααρχίσει να διαδίδει τα μηνήματά του(διδασκαλίες/αλληγορίες/προφητείες/κηρύγματα/αφορισμούς/γαμοσταυρίδια και βάλε....) στον μάταιο ετούτο κόσμο μέσω του μπλογκ του (http://atheofilos.blogspot.gr/), σε τακτική επαφή με τον (όχι και τόσο σοφό)θεούλη! Εκατομμύρια πράγματα του έχουνε συμβεί από την τελευταία του ανάρτηση και σαλπάρει στο χωρόχρονο σαν πειρατικό καράβι... Περιμένετε λοιπόν να μας πεί τι έγινε στο παρελθόν του, τι γίνετε στο παρόν και τι θα γίνει στο μέλλον, και όλα αυτά σε πολύ καλή τιμή! Και όλα αυτά με το αυτοσαρκαστικό ισοπεδωτικό του χιούμορ που μάταια προσπαθούμε να αντιγράψουμε!

Επισκεφθείτε λοιπόν την εν λόγω ιστοσελίδα(έλα τώρα, μην αντιστέκεσαι!) ξανά και ξανά και έτσι θα κερδίσετε πόντους για να εξασφαλίσετε στη μεταθάνατον ζωή θέση στους επισήμους στην κόλαση (θα σας στείλουμε σύντομα αναλυτικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς πού να πάτε, τι να δείτε, πού να κολαστείτε...), όπου (παρά τη δυσφημιστική καμπάνια που έχουνε κάνει οι χριστιανοί) γίνονται τα καλύτερα όργια στην οικουμένη....αμήν
 
(Αυτό το τελευταίο κάλεσμα κάποιες/κάποιοι (στο σκληρό πυρήνα!)ενδεχομένως να το βρουν λίγο μπαγιάτικο, αλλά το γράφουμε όχι γιατί η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης μα γιατί στέρεψε το πηγάδι με τις ιδέες μας, ξύνουμε τον πάτο, και δεν προλαβαίνουμε να ξύσουμε για ώρα την κεφάλα μας μπας και κατεβάσει τίποτα φρέσκο...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου