Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας!

 http://www.proodeutikitoumpas.gr/templates/123wd-j15-8/images/headerimg.jpg
Κυρίες και κύριοι, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι από χθες το βράδυ είμαι και εγώ (επίτιμο) μέλος της οικογένειας της περιβόητης Προοδευτικής Έκρηξης Τούμπας!

Την Κυριακή 15:00 θα με βρείτε λοιπόν στο γήπεδο στην Τριανδρία, στην εξέδρα των επισήμων φυσικά!!! Όποιος φοιτητής ή φοιτήτρια (ισότητα ε, μην ξεχνιόμαστε!) απουσιάσει σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, ας θεωρήσει αυτή την εξεταστική χαμένη, ο νοών και η νοούσα...να μας πουν και μας να καταλάβουμε!

Εγώ από την άλλη θα πρότεινα να δώσουμε στους αντιπάλους το παιχνίδι(αλληλεγγύη πάνω από όλα συντρόφια!)άνευ αγώνα και να πάμε κατευθείαν με τους αντιπάλους να δούμε στην ταβέρνα ποιος ή ποια θα βγει πρωταθλητής ή πρωταθλήτρια στην οινοποσία, αυτό το τόσο ευγενές άθλημα, εμείς οι μικροί βέβαια θα πίνουμε γκαζόζα αλλά θα παραβρεθούμε σαν παλαίμαχοι του αθλήματος....

1 σχόλιο:

  1. Επίσης να ενημερώσουμε το αναγνωστικό μας κοινό (προστατευόμενο είδος, υπό εξαφάνιση!) ότι αύριο Κυριακή το πρόγραμμα ξεκινά με εφημερίδα (των συντακτών) και καφεδάκι σε ένα από τα συντροφικά καφέ της Σαλονίκης και καταλήγει με την ταινία που θα προβληθεί από το αυτοδιαχειριζόμενο σινεμά της ΕΡΤ η πιο απαγορευμένη αμερικανική ταινία όπου τόσο ο σκηνοθέτης όσο και ο πρωταγωνιστής ήταν στη μαύρη λίστα του Μακάρθι. Πρόκειται για τον «Νόμο των γκάγκστερ» («Force of evil», 1948, ασπρόμαυρο, ΗΠΑ) του Άμπρααμ Πολόνσκι. Οπότε, μετά τον αγώνα και ενδεχομένως μετά τα... ξίδια, δεν ξεχνάμε να πάμε στην προβολή ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή