Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Το αναγνωστικό μας κοινό...

 
Λάβαμε χιλιάδες απαντήσεις από το αναγνωστικό μας κοινό μέσω email, σημάτων καπνού, με ραβασάκια και με σχόλια στην προηγούμενη ανάρτηση. Θυμίζω ότι η ερώτηση είναι: "Βοηθάει την επικοινωνία"...τρία γράμματα και το τελευταίο γράμμα είναι Ξ. Τα αποτελέσματα που προέκυψαν δείχνουν ότι
1) 1% απάντησε ΡΕΞ, το οποίο είναι το πιο αθώο κομμάτι του αναγνωστικού μας κοινού που είναι επιπρόσθετα και άγρια μαλωμένο με την κοινή λογική! Φυσικά ας μην κρυβόμαστε, το ΣΕΞ σκεφτόσασταν και σεις, όπως και όλοι μας!!!(βλ. παρακάτω)
2) 5% απάντησε ΦΑΞ, το οποίο είναι το ορθολογικό κομμάτι του αναγνωστικού μας κοινού, με τετράγωνη λογική που μπορεί και αντιλαμβάνεται τα προφανή, μια ικανότητα που δυστυχώς ο υπογράφων στερείται παντελώς! Φυσικά μέσα σας σκεφτόσασταν το ΣΕΞ και σεις αλλά αντισταθήκατε στο να το πείτε, ομολογήστε!
3) 33% απάντησε ΦΙΞ, το οποίο είναι δυσανάλογα μεγάλο ποσοστό του κοινού μας και το οποίο συχνάζει σε μέρη όπως η....Φωλιά και άλλα ταβερνία! (έλα τώρα, μην κρύβεστε, το ξέρουμε ότι εκεί ήσασταν χθές όλο το βράδυ!!!) Η απάντηση ΣΕΞ ήταν η δεύτερη που σκέφτηκαν και η απάντηση ΦΑΞ δεν πέρασε καν από το μυαλό τους!  Μετά από μια κάσα μπύρες ΦΙΞ βέβαια και η λέξη ΣΕΞ θα χάσει το δρόμο της...
4) 61%  απάντησε ΣΕΞ, το οποίο είναι ο νικητής του διαγωνισμού μας, με αυξημένη αυτοδυναμία, παρότι η σωστή απάντηση είναι το ΦΑΞ! Πρόκειται για ανθρώπους που σκέφτονται και ασχολούνται με το ΣΕΞ το 95% του χρόνου της εγκεφαλικής τους δραστηριότητας (συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου που κοιμούνται!) και τα υπόλοιπα ζητήματα (η αναζήτηση τροφής, στέγης και εργασίας, επίλυση προβλημάτων, δημιουργία προβλημάτων κτλ) καταλαμβάνουν ένα 5% του εγκεφάλου τους. Βέβαια στην καθημερινότητα τους το ΣΕΞ καταλαμβάνει το πολύ ένα 5% της δραστηριότητάς τους. Μετά την επανάσταση βέβαια κάποιοι δεσμεύονται ότι θα βάλουμε σαν στόχο ένα 5% το πολύ του χρόνου μας να ασχολούμαστε με αναζήτηση τροφής, στέγης και εργασίας, επίλυση προβλημάτων, δημιουργία προβλημάτων κτλ και το υπόλοιπο 95% να ασχολούμαστε με το ΣΕΞ!(εγώ βέβαια μόνο ακουστά τους έχω αυτούς τους παραπάνω, από παλιά παραμύθια της γιαγιάς, και ούτε που πέρασε από το μυαλό μου μετά την επανάσταση να κάνω έρωτα και όχι πόλεμο)

3 σχόλια:

  1. Αντιπαρέρχομαι όλη την (επιστημονική)έρευνα και μελέτη... και αναρωτιέμαι για τις ετικέτες κάτω χαμηλά ... βυζιά, γιαγιά, πόλεμος!
    Επειδή ανήκω στο 1% που είναι άγρια μαλωμένο με την κοινή λογική θα ήθελα περαιτέρω ανάλυση!
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων! @

    ΥΓ: Είμαι σε ένα σεμινάριο. Δεν ανοίγω μέιλ και τα σχετικά , μόνο το μπλογκ! Τα λέμε!

    ΥΓ2: Αχ βγάλε αυτή την επιβεβαίωση της λέξης...δεν έχω μαζί μου τα γυαλιά μου...θα στραβωθώ να δω τι πρέπει να γράψω. Δε με λυπάσαι μεγάλη γυναίκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να καταλάβεις το νόημα για τις ετικέτες κάτω χαμηλά ... βυζιά, γιαγιά πρέπει να διαβάσεις την ανάρτηση http://arthur-42.blogspot.gr/2013/09/blog-post_23.html με το ρομαντικό τίτλο “Πίπες, βυζιά και κώλοι... ”, όσο δε αφορά τη λέξη πόλεμος, την έβαλα κατά λάθος, λόγω κεκτημένης ταχύτητας (και λόγω κεκτημένης ταχύτητας το συνηθίζω να τρακάρω μετωπικά με την κοινή λογική!) και μάλλον ήθελα να γράψω επανάσταση, θα το αλλάξω οσονούπω!

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη, μόλις διαπίστωσα ότι την έβαλα τη λέξη πόλεμος γιατί έχει να κάνει με την τελευταία φράση του κειμένου μου, οπότε λέω να μην την ενοχλήσω τη λεξούλα εκεί που κάθεται ήσυχη κάτω απο την ανάρτησή μου!

      Διαγραφή